Før behandlingen skal du til en konsultation.

Hvordan er huden opbygget?

Huden består af tre lag: Overhuden som er det yderste beskyttende lag, læderhuden som holder huden sammen, og inderst underhuden som er hudens polstring.
Læderhuden består primært af bindevæv, der er dannet af kollagen- og elastinfibre. Disse fibre gør, at huden føles stram og spændstig, og giver samtidig den smidighed, der skal til, for at kunne understøtte overhuden.


Hvordan forandrer huden sig med alderen?

Normalt reparerer og fornyer bindevævet sig selv for at bevare elasticiteten og spændstigheden, men med alderen stopper de naturlige reparationsprocesser, og så mister bindevævet langsomt sin elasticitet Denne proces fremskyndes i øvrigt kraftigt af solens UV-stråler.

Behandlingen reducerer såkaldte udtryksrynker – smilerynker, rynker omkring øjnene og munden og såkaldt ”kalkunhud” på halsen, ”løse kinder” og rynker på brystområdet.

Ved behandlingen sendes en intens varme ned i huden, en såkaldt dyb dermal opvarmning. Dette skaber en forøgelse af elastin og kollagen produktionen, så huden igen bliver synlig strammere, yngre og friskere at se på. Alt afhængig af din smertegrænse er dette en smerte fri behandling, hvor man blot mærker en dyb varme i huden.
Behandlingen er ideelt for både dig som allerede har fået fine rynker og ønsker at minimere disse samt for dig der ønsker at udskyde den generelle ældningsproces. ST behandlingen er perfekt for dig, som ikke ønsker at gennemgå et kirurgisk indgreb man gerne vil mindske rynkerne.

Spørgsmål og svar ST (Skintightening)

Hvor mange behandlinger skal jeg regne med?

  • Det er selvfølgelig meget afhængig af hvor langt i ældningsprocessen du er, men som udgangspunkt skal man regne med ca. 6 behandlinger med 2 – 4 ugers interval.

Kan jeg se noget efter første behandling?

  • ST er en behandling hvor resultaterne kommer stille og roligt, det er derfor langt fra alle som allerede efter første behandling kan se en forbedring, man må derfor væbne sig med tålmodighed.
  • Der kan tages et billede før første behandling, så man kan følge resultaterne. Vi kigger oftest på os selv i spejlet mange gange dagligt og ligger derfor ikke mærke til de små konstante ændringer.

Hvad er skin tightening og skin lifting?

  • Med tiden opstår der således forandringer i huden, hvor bindevævet er blevet fortykket og uelastisk. Det kaldes for elastose. Heldigvis bevarer huden sin evne til at genopbygge sig selv, hvis der kommer sår, og det er denne mekanisme, man udnytter, ved de behandlinger man kalder ”skin tightening” og ”skin lifting”.

Hvornår anvender man skin tightening?

  • Skin tightening og skin lifting er velegnet til at forbedre slap og løs hud på kinderne og halsen eller til at opstramme huden ved kavalergangen eller på armene. Det er først og fremmest aldersgruppen over 35-40 år, der vil have glæde af behandlingen, da det først er her, at aldersforandringerne træder tydeligt frem.

Før og efter billede:

14923974 10154635836344414 1810094933 o