Pristine præcisionsdiamant peeling-systemet

Slap af imens din hud masseres med ægte diamanter.
Pristine er en eksfolierende behandling der kan bruges over hele kroppen. Pristine er den nyeste teknologi inden for hudslibning, hvor man ellers har brugt løse krystaller til slibningen.

Din hud vil efter behandlingen, omgående synes blødere, friskere og mere ungdommelig. Samtidig med at pristinen eksfolierer, suger den også blidt på huden, derved bliver blodcirkulationen også stimuleret og du vil opnå optimal hudopfriskning. Den perfekte opkvikker til træt og kedelig vinterhud.

Huden mister sin elasticitet med årene, og er længere tid om at regenerere. Det betyder at det tager længere tid for huden at erstatte gamle og skadede hudceller, med nye og friske, hvorfor ældre hud ofte kommer til at se mat og tør ud.

Med Pristine hudslibning, fjerner diamanterne blidt de øverste døde og tørre lag af huden, samtidig med, at vakuumkontrollen stimulerer genopbygningen af proteiner, kollagen og elastin, således at der opnås en strammere, sundere og synligt yngre hud.

En Pristine behandling afsluttes fx med en maske eller opstrammende serum, som passer til din hudtype.

Hvad er en diamanthudslibning?

En diamanthudslibning med Pristine er en dybdegående peeling som blidt fjerner de døde hudceller. En diamant peeling føles faktisk mest som en effektiv, blid massage, og er en fuldstændig smertefri og afslappende oplevelse af luksus, når de ægte diamanter masserer din hud. Behandling giver en forbedring der allerede er synlig efter første behandling:

  • Giver huden et sundere og friskere look
  • Ensarter og udglatter huden
  • Reducerer rynker
  • Reducerer pigmentforandringer
  • Mindsker ar
  • Mindsker porer
  • God ved acne og uren hud

 
Vigtigt!
Det mest optimale resultat opnås bedst ved at foretage et kurforløb på 3-6 behandlinger, med et interval på 7-10 dages mellemrum, behandlingerne kan dog godt tages enkeltvis. Derefter skal behandlingen yderligere vedligeholdelse ca. hver 6-8 uge.

Før- og efterbilleder:

diamant peeling

Filter efter behandling:

14877125 10154630818494414 524347441 n

Lidt video om hvordan Pristine fungerer: